Admor Composites

toimittaa huippuluokan komposiittirakenteisia Admor® - kuljetussäiliöitä. Säiliörakenteemme ovat uniikkia suunnittelua ja ne sisältävät patentteja sekä mallisuojia. Tuotteemme ovat ADR-hyväksyttyjä, suunniteltu nestemäisten kemikaalien maantiekuljetuksiin ja elintarvikekuljetuksiin.

Meille on tärkeää toimia luotettavana toimittajana sekä innovatiivisesti aina kehityksen kärjessä. Tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaisen palvelun, jonka lopputuloksena syntyy turvallisempia, käytännöllisempiä ja tuottavampia kokonaisratkaisuja.

Komposiittituotteiden osalta historia yltää aina vuoteen 1969 asti. Admor® - tuotteet saivat alkunsa vuonna 2001 jolloin tuotteiden valmistuksen käynnisti Muovityö Hiltunen Oy. Kehitystie on kulkenut tuotekehityksen ja protomallien parissa kulminoituen vuoteen 2010 jolloin tuotemallisto saatiin sarjatuotantovalmiuteen ja uusi yhtiö perustettiin vastaamaan kasvaneeseen kysyntään.

Vuoden 2010 lopussa valmistui Admor Composites Oy:lle uudet toimitilat. Uudenaikaisissa tiloissamme valmistamme sarjatuotantomalliston lisäksi yksilöllisiä ratkaisuja eri kuljetustarpeisiin. Admor Composites Oy valmistaa, myy ja markkinoi ADR-luokiteltuja sekä luokittelemattomia kuljetussäiliöitä eri teollisuuden tarpeisiin.

Ota yhteyttä

myynti@admor.fi


+35840 540 2062  
+35840 541 0725