Huoltoa komposiittisäiliöille

Admor Composites tarjoaa huoltoa ja korjauksia kaiken tyyppisille komposiittirakenteisille kuljetussäiliöille. Omistautunut ja kokenut henkilökunta tarjoaa laadukasta palvelua aina asiakkaan tarpeen mukaan. Huoltoyksikkömme perehtyy tapauskohtaisesti korjaus-, huolto- tai ylläpitotyöhön. Kokenut ja innovatiivinen henkilöstömme ratkaisee hankalimmatkin haasteet liittyen korjaus- tai huoltotyöhön.Tiloissamme ja laitteillamme onnistuu hyvin kaikenlainen komposiittirakenteisten kuljetussäiliöiden huolto. Kuljettajat voivat odotellessaan viettää aikaa tiloissamme, jotka mahdollistavat internetin käytön, pesutilat ja kahvitarjoilun.

Alustarakenteiden huoltoa

Yhteistyökumppanimme kanssa tarjoamme alustarakenteiden kokonaisvaltaisen huollon mm. liittyen SAF- ja BPW-akseleihin.

Määräaikaistarkastusten valmistelu

Kaikille ADR-säiliöille käytössä paikka ja vesipainekokeeseen liittyvä veden saanti ja pumppaus. Valmistelemme tarkastajaa varten välitarkastuksen sekä määräaikaistarkastuksen eli painekokeen. Kuljettajat voivat odotellessaan viettää aikaa tiloissamme, jotka mahdollistavat internetin käytön, pesutilat ja kahvitarjoilun.

Kuntotarkastukset

Tarjoamme komposiittien ja kestomuovien kuntotarkastuksia ja kunnonarviointeja yli 45 vuoden kokemuksella. Samassa yhteydessä teemme tarvittaessa huoltotöitä.

Kuljettajat voivat odotellessaan viettää aikaa tiloissamme, jotka mahdollistavat internetin käytön, pesutilat ja kahvitarjoilun.

Ota yhteyttä

HUOLTO, VARAOSAT

Olli Timlin
+35840 744 7273
olli.timlin@admorcomposites.fi