Rakennevaihtoehdot

1. Lujitemuovi, FRP (Fibre reinforced plastic)

Moderni kelauslaitteistomme tuottaa sileää ja helposti puhdistettavaa pintaa aggressiivisille kemikaaleille ja tietysti myös luokittelemattomille tuotteille.Yleisimmin FRP tuotteita käyttävät asiakkaat, jotka arvostavat kevyttä kuljetuskalustoa ja tätä kautta hyötykuorman lisäystä. Yksi vahvuutemme kilpailijoihin nähden on tuotteidemme helppo puhdistettavuus hankalillakin kemikaaleilla, kuten lateksilla.

2. Kestomuovi

Laadukas kestomuoviratkaisumme tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa laajan alueen myös vaikeita kemikaaleja ja toisaalta taas kestomuovi tarjoaa myös mahdollisuuden kuljettaa elintarvikkeita, jotka vaativat äärimmäistä puhtautta. Kestomuovi on muutaman millimetrin paksuinen, jonka päälle rakennetaan sandwich-FRP rakenne.

 

3. Fluorimuovi

Meidän korkealuokkainen Fluorimuovi –säiliöratkaisu on ollut erittäin suosittu viime aikoina. Säiliön sisällä oleva Fluorimuovi on muutaman millimetrin paksuinen ja täysin kiinteä osa säiliörakennetta. Tuotamme fluorimuovihitsauksen automaattisella puskukoneella ja manuaalisilla hitsausmenetelmillä. Tämän jälkeen Fluorimuovin päälle rakennamme korkealuokkaisen sandwich-FRP rakenteen. Fluorimuovirakenteella voit kuljettaa vielä laajemman alueen kemikaaleja. Asiakkaamme ovat valinneet tämän tuotteen vaativiin kemikaalikuljetuksiin, kuten hypokloriitin ja suolahapon kuljettamiseen samalla säiliöllä.

Ota yhteyttä

myynti@admor.fi


+35840 451 3641  
+35840 540 2062